РОЈАЛ - Крива Паланка

Ви нудиме исклучително пријатен амбиент, многу забава, вкусна храна и многу интересни случувања.

20 Jul 2020

ROYAL Loungе Bar е најновото урбано место за уживање во Крива Паланка.
Ви нудиме исклучително пријатен амбиент, многу забава, вкусна храна и многу интересни случувања.
ROYAL Lounge Bar ќе Ве освои уште при првата посета и со сигурност ќе прерасне во ваше омилено место за дружење со вашите најблиски.
Да ги создадеме заедно моментите за паметење!

Јоаким Осоговски бр.175
Kriva Palanka
 
Контакт: 031 488 165