РЕСТОРАН-ХОТЕЛ„МАНАСТИР СВ.ЈОАКИМ ОСОГОВСКИ“

Хотел „Манастир Свети Јоаким Осоговски“ нуди прекрасна амбиентална летна бавча, ресторанска услуга н

18 Jun 2020

Хотел „Манастир св.Јоаким Осоговски“ нуди прекрасна амбиентална летна бавча, ресторанска услуга на отворено и во затворен простор во комплексот на истоименито манастир кој е рај за очи и душа. Меѓу објектите на овој имот се ресторан, конференциска сала, 24-часовна услуга за сместување во  едно, дво, три и четирикреветни соби.

Во рамки на комплексот се наоѓа и детско катче за разонода на најмладите додека уживате во вашето кафе, пијаок, ручек или вечера. Сите гости на располагање имаат бесплатно Wi-fi. Хотелот располага со стотина легла, а сите соби се модерно опремени, со сопствена бања.

Гостите во хотелот„Манастир св.Јоаким Осоговски“ можат да уживаат во „a la carte“ појадок или специјалитет на куќата, манастирски ручек со прекрасен десерт.

тел. 076 499 599 и 078 444 896

https://www.booking.com/hotel/mk/quot-manastir-quot-sv-joakim-osogovski.html

https://www.google.com/maps/place/Hotel+Monastery+St.+Joakim+Osogovski/@42.2090069,22.3618662,15z/data=!4m8!3m7!1s0x0:0x4b17b06ff0010666!5m2!4m1!1i2!8m2!3d42.2090069!4d22.3618662