РЕСТОРАН И ЛЕТНА ГРАДИНА „ОБЛАЧЕ“

Квалитетна услуга, вкусни специјалитети на скара, чорби, одлично место за прослава на вашите веселби

26 Jun 2020

 

РЕСТОРАН „ОБЛАЧЕ“

Ресторан и летна градина Облаче“  Крива Паланка, со дводецениска традиција е лоциран на самиот влез на гардот, на клучката на магистралнито пат А2.

Нуди беспрекорна и квалитетна услуга, вкусни специјалитети на скара, чорби, одлично место за прослава на вашите веселби, свечени моемнти, дружба со пријателите.

Располага со летна градина за поголеми веселби и збиднувања со капацитет од над 350 гости, голем паркинг простор на 2 нивоа, извонреден амбиент и осветлување и перфектна услуга го прави избор број 1 за вашите веселби и свечености.

Локација:  На влезот од Крива Паланка веднаш до центарот за возила

Телефон: 077 808 622 и 078 457 850

https://www.google.com/maps/uv?hl=en&pb=!1s0x135575953b8431e5%3A0x3b58b740c666743a!3m1!7e115!4s%2Fmaps%2Fplace%2F%25D0%25BE%25D0%25B1%25D0%25BB%25D0%25B0%25D1%2587%25D0%25B5%2F%4042.1919957%2C22.3090776%2C3a%2C75y%2C329.73h%2C90t%2Fdata%3D*213m4*211e1*213m2*211sk0SUIq4NvGa3e4LoMpA7-Q*212e0*214m2*213m1*211s0x135575953b8431e5%3A0x3b58b740c666743a%3Fsa%3DX!5z0L7QsdC70LDRh9C1IC0gR29vZ2xlIFNlYXJjaA!15sCgIgAQ&imagekey=!1e2!2sk0SUIq4NvGa3e4LoMpA7-Q&sa=X&ved=2ahUKEwiA6MHTsJ_qAhWPTxUIHaPlBJoQpx8wIHoECBQQCw

https://www.facebook.com/oblace/

https://www.facebook.com/pg/RestoranOblace/about/?ref=page_internal