EТНО-ГОСТИЛНИЦА „ВОДЕНИЦА 3“

Ви нуди пријатен, уникатен амбиент, беспрекорна услуга со извонредни специјалитети по необично ниски

26 Jun 2020

EТНО-ГОСТИЛНИЦА „ВОДЕНИЦА 3“

Етно-гостилница „Воденица 3“ се наоѓа на само 2.5 километри од центарот на Крива Паланка, во едно од најубавите и најраскошни села, богато со природни убавини, село Дурачка Река.

Ви нуди пријатен, уникатен амбиент, со сте свои содржини е место за целосно опуштање, релаксација, уживање со Вашите најблиски.

Исто така Ви нуди беспрекорна услуга, уникатна кујна, со извонредни специјалитети, а сето тоа по необично ниски цени. Задоволството да бидете гости на Етно воденица „Гостилница 3“ е нивно, тие постојат за вас.

тел. 070 857 857

 https://www.facebook.com/etnogostilnica.vodenicatri

https://www.google.com/maps/place/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8ja+-+%D0%95%D1%82%D0%BD%D0%BE+%D0%93%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0+%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0+3/@42.1907124,22.3600197,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x10d29ad1ffdd492e?sa=X&ved=2ahUKEwjRyaG9oJ_qAhVyRRUIHbi-A6QQ_BIwHXoECBUQCA