ОДМОРАЛИШТЕ „ТРНОВСКИ ВЕТАР“,

Одмаралиштето се наоѓа во прекрасниот живописен предел, во селото Трново

07 Jun 2020

Одмаралиштето се наоѓа во прекрасниот живописен предел, во селото Трново, а до него се стигнува низ пејзажниот предел што избилува со несекојдневна глетка во раскошното зеленило.

Располага со 24 легла, целосно попремени, 1 апартман со 4 легла комлетно опремен, 3 бунгалови, сопствена кујна за ресторан, 2 сали за гости и одржување состаноци работилници, организирање на приватни забави со капацитет од 40 и 80 лица. Во дворот има 4 летниковци за сместување  гости, а комплексот на одморалиштето има и базен кој се затоплува со соларни системи.

Во ресторанот се нудат разновидни јадења: скара, печења најразлични специјалитети, и традиционални јадења.

Специјалитет на куќата се трновски плескавица и трновски тава.

Контакт информации:

Телефон: 078497400 ,    078497416, Управител на одмаралиште „Трновски ветер“

    Mail:  trnovskivetar@gmail.com