ВИЛА „АНА МАРИЈА“

На падините на Осоговските планини, во близина на Крива Паланка, по течението на Дурачка Река, смест

07 Jun 2020

ВИЛА „АНА МАРИЈА“, село Дурачка Река, Крива Паланка

На падините на Осоговските планини, во близина на Крива Паланка, по течението на Дурачка Река, сместена е вила „Ана Марија“. Во прекрасен амбиент и околина, приватниот сместувачки капацитет вила „Ана Марија“ располага со десет соби со сопствени бањи, со вкупен капацитет од 30 луѓе.

Има сопствен паркинг простор, летниковец, голем двор и уредени катчиња и патеки за разгледување и уживање во прекрасната природа. 

Има и локален маркет во кој може да се снабдите со потребните продукти. 

Во непосредна близина на вила „Ана Марија“ се наоѓа ресторанот етно-гостилница „Воденица 3“    

КОНТАКТИ:              

тел: 070-397-601 и 075- 644-005

https://www.booking.com/hotel/mk/villa-ana-marija.html

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002039855482&ref=br_rs

https://vilaanamarija.blogspot.com/