НОБЛ ХАУС

01 Jun 2020

ХОТЕЛ „NOBLE HOUSE, Крива Паланка

Во центарот на Крива Паланка, на главната улица, кај централниот градски плоштад и парк, се наоѓа хотелот „Нобл хаус“ кој Ви нуди прекрасни, модерно уредени апартмани, со сите  стандарди за удобен и незаборавен престој во градот под Осоговието. Под мотото „најубавите спомени започнуваат овде“, менаџментот на „Нобл хаус“ Ви нуди модерно сместување во едно, дво и повеќереветни апартмани со: интернет, телевизија, појадок, сопствен паркинг и останати услуги кои ги нуди самиот хотел.

Контакт : 077 345 810

Mail: noblehousemk@gmail.com

Локација: Св. Јоаким Осоговски 140, Крива Паланка, центар на градот.

http://noblehouse.mk/

https://www.booking.com/hotel/mk/noble-house.html

https://www.facebook.com/Noble-House-1115787468575971/