ПИЦЕРИЈА ,,ELLITE" - КРИВА ПАЛАНКА

Искоритете го секој слободен момент дојдете, посетете не уживајте, и одморете се од напорните работн

21 Jul 2020

Спој на традицијата и модерното, најубавата Паланечка пастрмајлија и совршена Италијанска пица. Искоритете го секој слободен момент дојдете, посетете не уживајте, и одморете се од напорните работни денови. Нека нашите специјалитети и пријатната атмосфера бидат причина да не посетите и да бидете наши чести гости. Ве очекуваме! Повелете!

Контакт: 078 344 446