ПИЦЕРИЈА –СЛАТКАРНИЦА „АКВАРИУМ“

Нуди сицилијалнски пици, пасти, слатки, салати, торти, пијалоци и прекрасно кафе.

26 Jun 2020

ПИЦЕРИЈА –СЛАТКАРНИЦА „АКВАРИУМ“

Пицерија&каефтерија „Аквариум“ се наоѓа во центарот на Крива Паланка, зад градскиот плоштад. Ви нуди богат избор специјалитети за уживање со пријателите, семејството или со Вашите клиенти во урбана, модерна атмосфера. Нуди сицилијалнски пици, пасти, слатки, салати, торти, пијалоци и прекрасно кафе.

Тел. 031 492 300

https://www.facebook.com/akvarium.krivapalanka/about