ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПОТПОРЕН ЅИД ВО БЛИЗИНА НА ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАБОТИ

Се известуваат граѓаните на општина Крива Паланка, посебно жителите на улица „11-ти Oктомври“ дека с

03 Jun 2020

Се известуваат граѓаните на општина Крива Паланка, посебно жителите на улица „11-ти Oктомври“ дека се започнати работи на изградба на потпорен ѕид на почетниот дел на улицата, во непосредна близина на „Центар за социјални работи“, а заради проширување на коловозот на самата улица.

Во текот на работите можни се повремени застои во сообраќајот на спојот меѓу улиците „Никола Тесла“ и „11-ти Октомври“ и кај паркингот пред Центар за социјални работи, како и повремени прекини во снабдување со вода на околните објекти поради замена на дотраени водоводни инсталации.

Се молат граѓаните да имаат разбирање за горенаведеното и да ги почитуваат сообраќајните знаци кои се поставени и насоките од Изведувачот на работите.


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

17 Јануари 2017

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.